Thermo Fysische Methode (TFM)

Maak nu een afspraak voor een TFM proefles en wordt enthousiast!

De thermo fysische methode (TFM) is gebaseerd op oefeningen, die je in een snel tempo doet in een verwarmde cabine (37-40 graden).Voordelen voor je lichaam.

Deze TFM- cabines zijn uniek, omdat ze een infrarood straler hebben, die diep inwerkt op de spieren.
Dit zorgt ervoor dat er minder spierpijn is na de trainingen, het stimuleert de doorbloeding en activeert daardoor een snellere afbraak van de vetreserves. Het resultaat mag gezien worden, omdat deze manier van trainen zorgt voor het creëren van een natuurlijk korset. 


In het eerste gesprek waarin ik een figuuranalyse doe, een bloeddrukmeting en je kennis laat maken met een training in de TFM- cabine worden duidelijk de probleemzones in kaart gebracht. Aan de hand daarvan ga ik een trainingsschema samenstellen om zo gericht mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Door deze persoonlijke aanpak (eventueel in combinatie met het aanpassen van het eetpatroon) garandeer ik een totale verandering van je lijf! Dat wil zeggen, je gaat je veel energieker voelen, gaat verminderen in cm en je merkt dat de spieren en dus je lichaam strakker wordt.

De oefeningen in de TFM- cabine worden aangepast aan leeftijd, gewicht, conditie en zal dus absoluut geen overbelasting zijn voor het lichaam. Voor de wat meer getrainde mensen of mensen die al een tijdje bezig zijn met deze sport, zijn er gewichten aanwezig voor in de handen en om de enkels om de oefeningen nog intensiever te maken.

Voor diegene die op een goed gewicht zitten, maar de spieren willen versterken is er een speciaal aangepast programma! 

Verhalen
uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen. Lees een aantal van hun verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team