MYA E+

De MYA E+ is een afslankapparaat, waarvan de werking zich de laatste jaren al flink bewezen heeft. Het maakt gebruik van elektronische spierstimulatie, wat zorgt voor versteviging en opbouw van de spieren.

Tegelijkertijd zorgen ultrasound golven richting de vetcellen ervoor, dat deze zichzelf legen en de afvalstoffen via de natuurlijke weg, namelijk door het lymfesysteem, het lichaam verlaten. Deze combinatie zorgt voor een snel resultaat.Gebruik van de MYA E+

Wanneer wordt deze methode gebruikt:
• plaatselijk aanpakken van vetreserves
• sterker worden van de spieren zonder overbelasting van pezen en spieren
• weefsel verstrakking (denk aan de huid, die na afvallen wat slapper is geworden)
• lymfesysteem wordt geactiveerd
• cellulitis vermindering
• afvoeren van vochtophopingen (drainage)uid.

Omdat er op de MYA E+ veel verschillende programma’s zitten en elk lijf anders is, wordt er eerst een intake afspraak gemaakt van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek wordt het gewicht en het vetpercentage gemeten, alsmede een lichaamsanalyse om te bespreken welke gebieden we gaan behandelen.

Om het resultaat optimaal te krijgen en te behouden, sturen we vóór het intake gesprek een vragenformulier op over het huidige eetpatroon.
Deze wordt besproken tijdens de proefbehandeling met de MYA E+. U kunt dan ervaren hoe de behandeling voelt.
Daarna kunnen wij een behandelplan maken. 

Verhalen
uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen. Lees een aantal van hun verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team