Jouw ideale gewicht

Omdat wij ervoor staan dat je juist persoonlijke begeleiding nodig hebt, hebben wij een programma samengesteld, dat je met een heel goed gevoel zal laten afslanken.

Voordat je begint, maken we een afspraak om een figuuranalyse te laten uitvoeren. Dit houdt in dat je wordt gewogen, het vetpercentage wordt gemeten en je eetverslag (dat je na aanmelding via de mail hebt ontvangen) wordt besproken.Wij bieden je verschillende mogelijkheden.

Online programma van 10 weken
Na de analyse starten we met het eerste weekmenu. Je krijgt elke week een menu toegstuurd. In de tussentijd houden we contact over de eventuele feestjes, etentjes enzovoorts, zodat we daar in het menu rekening mee kunnen houden.
Je kunt ons altijd via de mail of telefoon bereiken voor vragen. 

Na deze eerste 5 weken hebben we een controle afspraak om te wegen, het vet te meten en natuurlijk te bespreken hoe het gaat. Daarna gaan we er weer 5 weken samen vol tegen aan! Na 10 weken is er dan het laatste weegmoment en voel je je een stuk fitter, ben je lekker afgevallen en eet je volgens een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Met dit online programma is het mogelijk om gemiddeld een kilo in de week aan gewicht te verliezen.
Omdat we het hele eetpatroon actief aanpakken, BLIJFT HET ER OOK AF.

Wekelijks consult met weeg/meet moment en weekmenu
Hier krijg je elke week een menu op maat en kun je altijd mailen of bellen, maar kom je ook elke week naar de praktijk om te wegen en te meten. Uiteraard hebben we een gesprek over hoe het gaat, waar je tegen aan loopt en waar je nog hulp bij nodig hebt.

Weeg/meet moment
Gaat het eten zelf prima, maar heb je een stok achter de deur nodig, dan kun je ook naar ons toe voor alleen een weeg/meet moment.

Wij hebben hiervoor een 10 rittenkaart.

Verhalen
uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen. Lees een aantal van hun verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team