Verhalen uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Lees een aantal van hun openhartige verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.
Wil je jouw verhalen met ons delen? Stuur ons dan een e-mailtje.

Helma

Na ongeveer alle diëten te hebben gevolgd die je kunt bedenken en alle keren weer op mijn oude gewicht of meer (meestal) te zijn gekomen, had ik de moed wel een beetje opgegeven.
 
Maar via via hoorde ik over de praktijk van Maaike en wie ik ook sprak ze hadden allemaal een goed resultaat.
Van het bekende jo-jo effect bleek geen sprake te zijn. Na de vakantie de stoute schoenen aangetrokken en een eerste afspraak gemaakt.
 
Na het wegen en meten mocht ik naar huis met mijn eerste weekmenu. Vol goede moed (na de peptalk van Susan) boodschappen gedaan en begonnen.Vanaf dag 1 nog nooit zo eenvoudig afgevallen. Waar ik wel moeite mee had, was dat ik veel water moest drinken. Ik weet wel dat dat heel goed is, maar ik dronk eigenlijk vooral koffie en weinig water.
 
Inmiddels ben ik een half jaar bezig. 17 kilo lichter en nu bezig met trainen in de cabine om alles weer wat steviger te maken.
Ik blijf goed op gewicht, omdat ik door de weekmenu’s en begeleiding heel goed weet wat ik mag eten, hoeveel en vooral wat ik niet moet eten. Ik heb inmiddels een behoorlijk gezonde levensstijl ontwikkeld met de hulp van Susan.
 
Kortom, ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om me aan te melden bij Maaike en Susan. Ik raad het anderen ook aan om op deze redelijk gemakkelijke en vooral gezonde manier af te vallen met zo min mogelijk kans op een jo-jo effect. 

Interesse in onze aanpak?

Hartstikke goed, dat is al de eerste stap! Stuur ons een mailtje met je verhaal of neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team