Verhalen uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Lees een aantal van hun openhartige verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.
Wil je jouw verhalen met ons delen? Stuur ons dan een e-mailtje.

Gwenda

Ontslakken tijdens de “ Coronacrisis “ Maart 2020……ik vind dat het weer tijd wordt voor een ontslakkingskuur. Ik start 10 maart zoals ik het me heb voorgenomen en de week daarna is het begin van de “ intelligente lockdown “.
 
Dit keer geen 3-daagse met de Darm Detox, maar ga ik voor de 10 -daagse Aloë Vera kuur.
Ik krijg keurig een tasje met daarin de fles Aloë Verasap, de Curcumacapsules en de capsules voor de Darmflora, de opbouw van de 10 dagen, de menu’s en de info over de produkten. De eerste keer , dat je het sap proeft , moet je wel even wennen aan de smaak. Omdat je ook meteen met water de capsules moet innemen, verdwijnt de wat “chemische “ smaak snel. Een voordeel bij deze kuur is, dat je normaal erbij mag eten. Je hoeft niet na te denken wat, want je volgt het menu van de dag. Ik vind de recepten voor het warme eten een uitkomst. Je kookt steeds net weer iets anders dan je gewend bent.
 
Heel fijn zijn de capsules voor de darmflora. Elke avond voor ik ga slapen, slik ik de 2 capsules. Ik heb normaal geen regelmatige ontlasting, maar nu na dag 2 … elke dag, soms wel 2 keer!!!
 
De 10 dagen zijn al voorbij, maar ik maak de fles sap en de darmpillen op en ik heb nog een potje Curcumapillen gekocht. Deze kuur houd je makkelijker vol dan de Detoxkuur. De ontslakking is echter niet zo sterk als bij de Detox. Maar… ik voel me energieker en mijn huid is inderdaad mooier. Omdat mijn darmflora is verbeterd, heb ik een betere weerstand en dat is in deze Coronatijd toch mooi meegenomen. 

Interesse in onze aanpak?

Hartstikke goed, dat is al de eerste stap! Stuur ons een mailtje met je verhaal of neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team