Verhalen uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Lees een aantal van hun openhartige verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.
Wil je jouw verhalen met ons delen? Stuur ons dan een e-mailtje.

Esther

37,8 kilo lichter!
Aan haar tweede jeugd begonnen
 
Enthousiast gemaakt door mijn zuster (die op dit moment bijna 22 kilo is afgevallen)ben ik begonnen bij Maaike om toch maar eens wat aan de lijn te doen.  Niet omdat ik er last van had, maar het is toch beter voor je lijf. Nou, dat heb ik geweten! Na een jaar ben ik totaal om. Ik heb geen last meer van mijn rug en bewegen gaat toch echt een stuk makkelijker. Verder voel ik mij veel beter in mijn vel. De complimenten van zowel vrouwen als mannen vliegen regelmatig rond mijn oren. Door het lijnen ben ik mezelf echt gaan waarderen. Ik maak me op, draag regelmatig een rok en hakken en ik heb mijn haar een stuk korter laten knippen.
 
En wat moest ik hier nu allemaal voor laten, zul je je afvragen? Nou, dat viel echt wel mee. Regelmatig en afwisselend eten met genoeg water, fruit en groenten. Natuurlijk heb je wel eens dat het allemaal even niet gaat, maar dat mag. Dan gewoon de volgende dag weer beginnen en niet boos worden op jezelf.
 
Ik ben aan mijn tweede jeugd begonnen en ga hier nog lang van genieten! 

Interesse in onze aanpak?

Hartstikke goed, dat is al de eerste stap! Stuur ons een mailtje met je verhaal of neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team