Verhalen uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Lees een aantal van hun openhartige verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.
Wil je jouw verhalen met ons delen? Stuur ons dan een e-mailtje.

Ellen

Augustus 2015.... Voor het eerst naar de praktijk van Maaike. Stap een beetje onzeker naar binnen, maar de sfeervolle, gezellige ruimte stelt je al snel op je gemak. Na een vriendelijke kennismaking volgt de intake. Op dit moment voel ik me heel ongelukkig en heel zwaar. Na jarenlang als jojo door het leven te zijn gegaan, zie ik dit eigenlijk als laatste redmiddel. De proefles is erg leuk, maar ook wel confronterend om te zien hoe het met je conditie is gesteld.
 
Na 5 TFM trainingen word ik weer gemeten en gewogen.
Een aantal centimeters en kilogrammen minder ga ik vol enthousiasme verder.
 
Ik heb geen dieet gevolgd, maar ben wel heel gezond gaan eten en dat geeft echt resultaat. Uiteindelijk ben ik nog lager dan mijn streefgewicht geeindigd. Ik ben van 89 kg naar 72 kg gegaan. Ik ben een kleine 2 jaar blijven sporten, als de dood dat ik weer zou aankomen. Van een hele strakke maat 44 naar een ruim zittende maat 38 ben ik in juli 2017 gestopt bij Maaike met de afspraak dat als het niet goed gaat, ik terug kom.
 
In december 2017 is mijn ruim zittende maat 38 niet meer ruim zittend, maar ik kan het gelukkig nog wel aan en heb ik voor januari 2018 weer een afspraak gemaakt. In de tussentijd heb ik mij georienteerd op andere trainingen met als conclusie dat je nergens zo goed resultaat hebt met vertverbranding op de buik, billen en benen als in de TFM cabine met infrarood. Uiteraard in combinatie met een gezonde levensstijl en de goede adviezen van Maaike.
 
Dat het mij met Maaike is gelukt rond mijn streefgewicht te blijven komt doordat Maaike je niet alleen hoort, maar echt luistert naar jou als individu. Ze zorgt ervoor dat je je rustig voelt in je hoofd en heel tevreden wordt met je eigen lijf.
 
De uitspraak van Maaike waar ik veel aan heb gehad is: Ieder lichaam is weer anders! 

Interesse in onze aanpak?

Hartstikke goed, dat is al de eerste stap! Stuur ons een mailtje met je verhaal of neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team