Ontslakking

Met pure Aloë Vera sap.

De ontslakkingskuur is een middel om op een natuurlijke manier je lichaam te reinigen.

Maaike Ursem - Ontslakking

Voordelen voor je lichaam.

Ontslakken is niet meer dan voedselresten die achter zijn gebleven te verwijderen uit het darmstelsel.
Als het darmstelsel goed is vervuild, kan dit leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid en een verminderde opname van de voedingsstoffen. Door het ontslakken wordt de spijsvertering geoptimaliseerd en ook de darmflora wordt verbeterd, wat zorgt voor een goede weerstand, een energiek gevoel en een heerlijk zachte huid.

De kuur bestaat uit:
• Pure Aloë Vera sap (1 liter)
• Capsules voor een goede spijsvertering (60 capsules)
• Capsules opbouw voor de darmflora (60 capsules)

Het is de bedoeling dat de ontslakkingskuur opgebouwd wordt, zodat het lichaam op een rustige manier de afvalstoffen kan afvoeren. Naast de kuur is het belangrijk om gezond te eten. Je hoeft dus NIET te vasten. Bij de kuur zijn ook 10 dagmenu's inbegrepen. Het diner is het laatste eetmoment van de dag. Je lichaam kan dan alle voedingsstoffen nog gebruiken en daarna verder gaan met de schoning en het opbouwen van de darmflora in de nacht. Laat tijdens de kuur alcohol, koffie en andere genotmiddelen staan voor een zo goed mogelijk resultaat! Mocht het zo zijn dat er hoofdpijnklachten of buikkrampen ontstaan, dan doe je een stapje terug in de fase zoals beschreven in de te downloaden PDF.

Na een aantal dagen ga je merken dat je het toilet wat vaker gaat bezoeken en dat de ontlasting er anders uitziet en ruikt. Je lichaam is nu de spijsverteringsslakken aan het verwijderen. Ook kun je een aantal dagen wat winderig zijn. Deze geur kan anders zijn dan normaal! Drink extra water (max. 2 liter) om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

• Algemene informatie van deze kuur: Algemene informatie PDF
• Lees meer over de producten van deze kuur: Producten PDF
• Lees meer over de verschillende fasen van deze kuur: Fasen PDF

Verhalen
uit de praktijk

Wij helpen mensen graag met het behalen van hun persoonlijke doelen. Lees een aantal van hun verhalen hoe zij het traject hebben ervaren.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team